Bekræft farlige handlinger

Kaspersky Password Manager giver yderligere beskyttelse ved at sende en e-mail med en bekræftelseskode for at bekræfte potentielt farlige handlinger.

Handlinger, der kræver yderligere bekræftelse:

Hvis Kaspersky Password Manager er knyttet til en My Kaspersky-konto

I dette scenarie kan du bekræfte databaseoprydning ved at indtaste en bekræftelseskode, som vil blive sendt til dig via e-mail.

Hvis datasynkronisering er slået fra, kan du kun rydde op i den lokale database ved at indtaste adgangskoden til din My Kaspersky-konto ved Indtast adgangskoden for din My Kaspersky-konto trinet. Du skal også indtaste sikkerhedskoden fra en tekstbesked, hvis tofaktorautentificering er slået til.

Du får muligvis fejlen "Adgangskoden er forkert", hvis du bruger en konto fra en tredjepartsudbyder, der ikke er knyttet til en My Kaspersky-konto. Konti fra tredjepartsudbydere har ikke tilladelse til at udføre farlige handlinger såsom databaseoprydning.

For at linke en konto fra en tredjepartsudbyder til en My Kaspersky-konto skal du udføre følgende trin:

1. Gå til My Kaspersky:
    • Ved at klikke på Har du glemt din adgangskode? linket ved trinet Indtast adgangskoden for din My Kaspersky-konto.
    • Eller ved at bruge et direkte link til My Kaspersky.
  2. Log ind på My Kaspersky med den samme tredjepartskonto som i Kaspersky Password Manager.
  3. Hvis du bruger en konto fra en tredjepartsudbyder til at logge ind på My Kaspersky for første gang, skal du angive et område og acceptere webportalens brugsvilkår.
  4. Klik på Indstil adgangskode knappen.
  5. Angiv My Kaspersky-kontooplysningerne og klik Gem ændringer.

Nu kan du indtaste den nye adgangskode til My Kaspersky-kontoen på Indtast adgangskoden for din My Kaspersky-konto trinet for at fuldføre den lokale databaseoprydning.

Hvis Kaspersky Password Manager ikke er knyttet til en My Kaspersky-konto

I dette scenarie er din lokale database ikke beskyttet af My Kaspersky, og muligheden for at kræve en bekræftelseskode for at bekræfte lokal databaseoprydning er ikke tilgængelig.